Monthly Archive: април 2021

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ –120/2021

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ –120/2021 за вработување на 8 државни службеници од група I, подгрупа I во Државна комисија за спречување на корупцијата ДЕТАЛИ ЗА ОГЛАС И АПЛИКАЦИЈА

Јавна опомена

Врз основа на член 22 став 1 и член 77 став 3 алинеја 3 во врска со член 44 став 1 од Законот за спречување на корупцијата и судирот на интереси (Службен весник на...