Вие сте овде:

Соопштение за одржување на меѓународна работилница

10.11.2017  Државната комисија за спречување на корупцијата во соработка со инструментот TAIEX на Европската комисија и во партнерство со Антикорупциската агенција на Република Италија организира меѓународна работилница на тема „Превенција на корупцијата, судирот на интереси и заштита на укажувачите“.

Настанот ќе се одржи на 13-14 ноември 2017 година во х. Карпош, Скопје, со почеток во 09:30 часот.