Вие сте овде:

Државната комисија за спречување на корупцијата одржа работна средба со експерти од Бирото за борба против корупција на Полска во рамки на ИПА Твининг...

Прочитај повеќе

Државната комисија за спречување на корупцијата на 53-тата седница одржана на 25.01.2016 година по однос на прашања за постапување за време на...

Прочитај повеќе

Државната комисија за спречување на корупцијата на седница одржана на ден 05.01.2016 година го усвои текстот на Предлог – Правилникот за заштитено...

Прочитај повеќе