Почитувани,

 

Во насока на објективно информирање на јавноста, а во врска со вест објавена од електронскиот медиум сакамдакажам.мк и пренесена од...

Прочитај повеќе

Државната комисија за спречување на корупцијата со поддршка на Сојузната служба за администрација на Германија и во соработка со Министерството за...

Прочитај повеќе

Државната комисија за спречување на корупцијата објавува Оглас за вработување на 5 (пет) лица

Државната комисија за спречување на корупцијата врз...

Прочитај повеќе

Државната комисија за спречување на корупцијата одржа работна средба со експерти од Бирото за борба против корупција на Полска во рамки на ИПА Твининг...

Прочитај повеќе

Државната комисија за спречување на корупцијата на 53-тата седница одржана на 25.01.2016 година по однос на прашања за постапување за време на...

Прочитај повеќе

Државната комисија за спречување на корупцијата на седница одржана на ден 05.01.2016 година го усвои текстот на Предлог – Правилникот за заштитено...

Прочитај повеќе