ПРИЈАВА

ЗА СОМНЕВАЊА ЗА НЕЗАКОНИТОСТИ И ПРЕКРШУВАЊА ВО ИЗБОРНИОТ ПРОЦЕС И ВО ИЗБОРНАТА КАМПАЊА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ И ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ, 2024 ГОДИНА

 

(подносителот кој сака да остане анонимен не мора да ги запишува или дава личните податоци, освен контакт адреса заради известување за исходот од постапувањето на ДКСК )