Monthly Archive: ноември 2023

Одржана средба со делегација од Меѓународниот монетарен фонд

Државната комисија за спречување на корупцијата оствари средба со делегација од Меѓународениот монетарен фонд, која се наоѓа во службена посета на Република Северна Македонија, предводена од Томас Гаде, главен економист на мисијата. Во рамките...

Градење на капацитетите на тимот „Запознај се себе си, прифати ги другите

Државната комисија за спречување на корупцијата, од 01 до 03 ноември, 2023 година, во Крушево, со поддрша на УСАИД и ИФЕС, реализираше работилница за јакнење на капацитетите на тимот на која учествуваа претседателката и...