ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НАБЉУДУВАЧИ НА УЧЕСНИЦИТЕ ВО ИЗБОРНАТА КАМПАЊА – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021