Monthly Archive: јуни 2024

Работилница за поддршка на ДКСК и Јавното обвинителство за јакнење на механизмите за координација

Во периодот  30 – 31 Мај 2024 година, во Велес, во рамки на проектот на УСАИД „Партнерство против корупцијата“ се одржа работилница на Државната комисија за спречување на корупцијата и Јавното обвинителство за јакнење...

Соопштение

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) ја известува јавноста дека почнувајќи од денес (03.06.2024 година), податоците од Изјавите за имотна состојба и интереси, поднесени преку новиот електронски систем, кој е ставен во функција...