Monthly Archive: август 2021

Средба со Агенцијата за вработување на РСМ

         На ден 12.08.2021 година беше одржана средба на Државната комисија за спречување на корупцијата  со претставници на Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија.            Средбата беше реализирана по...

Соопштение

На ден 05.08.2021 година беше потпишан меморандум за разбирање помеѓу Националната антикорупциска агенција на Република Италија  (ANAC) и Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) Меморандумот за разбирање беше потпишан за италијанска страна од...