Monthly Archive: септември 2021

Соопштение – Викенд на „врапчето“

По повод нашата кампања за интегритет и заштита на укажувачите, би сакале да ве поканиме на настан кој го организираме во Зоолошката градина во Скопје оваа сабота (25.09.2021) од 12 до 14 часот. Ги...

Јавна дебата – „Локални избори 2021 – Интегритет на изборниот процес и интегритет на учесниците“

Јавната дебата ќе се одржи на 22 Септември 2021 година (среда), со почеток во 12.00 часот, на електронска платформа ZOOM на следниот линк: https://zoom.us/j/93731955795?pwd=WEZTNzY5ZXl3V2J6eUtxa0VRU0ROUT09 Meeting ID: 937 3195 5795Passcode: 672627

ОДЛОЖЕНО – Јавна дебата – “Состојбите во животната средина – управување со отпад”

Поради состојбата со несреќата во ковид-центарот во Тетово, Државната комисија за спречување на корупцијата ја одложува јавната дебата “Состојбите во животната средина – управување со отпад”. Дополнително ќе биде дефиниран терминот за одржувањето на...

Јавна дебата – “Состојбите во животната средина – управување со отпад”

Јавната дебата “Состојбите во животната средина – управување со отпад” ќе се одржи на 10 Септември 2021 година (петок), на електронска платформа ZOOM на следниот линк: https://us06web.zoom.us/j/87994070979?pwd=UFc0bGlyTHJ3UUlrbE81bVVla3pDUT09 Meeting ID: 879 9407 0979Passcode: 703930