Monthly Archive: март 2021

Состанок со Националниот антикорупциски авторитет на Италија (АНАК) и Амбасадата на Република Италија

       На 12 март 2021 година, со почеток во 15.00, се одржа видео-конференциска работна средба меѓу Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) и делегација од Националниот антикорупциски авторитет на Италија (АНАК),...

Средба на ДКСК со Амбасадорот на Велика Британија

На 10 март 2021 година, во просториите на Државната комисија за спречување на корупцијата се реализираше средба меѓу Претседателот и членови на Државната комисија за спречување на корупцијата и Амбасадорот на Велика Британија, Нејзината...

Call for Applications

SEE-TAC Regional Programme: Open Call for Anti-corruption Expert with specific expertise in monitoring and evaluation (M&E) Second Call for Applications: Anti-corruption Expert with specific expertise in corruption proofing of legislation (CPL)

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2021 (ЗАВРШЕН)

Интерен оглас оброј 01/2021 ПРИЈАВА Одлука за избор на кандидат за унапредување број 04-931/17 од 08.03.2021 година Одлука за избор на кандидат за унапредување број 04-931/18 од 08.03.2021 година Одлука за избор на кандидат...