Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. Параметарот $l10n мора да биде низа. За да пренесете произволни податоци на скриптите, наместо тоа, користете ја функцијата wp_add_inline_script(). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 5.7.0.) in /home/dksk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865

Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. Параметарот $l10n мора да биде низа. За да пренесете произволни податоци на скриптите, наместо тоа, користете ја функцијата wp_add_inline_script(). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 5.7.0.) in /home/dksk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865

Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. Параметарот $l10n мора да биде низа. За да пренесете произволни податоци на скриптите, наместо тоа, користете ја функцијата wp_add_inline_script(). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 5.7.0.) in /home/dksk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865

Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. Параметарот $l10n мора да биде низа. За да пренесете произволни податоци на скриптите, наместо тоа, користете ја функцијата wp_add_inline_script(). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 5.7.0.) in /home/dksk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865

Monthly Archive: април 2022

65-та седница на ДКСК

Врз основа на член 22 од Законот за спречување на корупцијата  и судирот на интереси (Сл. весник на РМ бр.12/19) и членот 10 од Деловникот за работа на Државната комисија за спречување на корупцијата...

Одржана средба на претседателот на Државната комисија за спречување на корупцијата Билјана Ивановска со министерот за правда во Владата на Република Албанија Уљси Манја

          На 07.04.2022 година претседателката на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) Билјана Ивановска, оствари средба со Уљси Манја, министер за правда во Владата на Република Албанија. Средбата се...

Брифинг

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) на ден 08.04.2022 година (петок) со почеток во 13.00 часот ќе одржи брифинг со новинарите во врска со усвоените Годишен извештај за работа на ДКСК за 2021...

Информативна сесија за Политика на интегритет за единиците на локалната самоуправа

На 04.04.2022 година, во просториите на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) се одржа Информативна сесија за Политика на интегритет за единиците на локалната самоуправа, на која преку докажаната соработка помеѓу ДКСК и...

Остварена посета на државни службеници од Босна и Херцеговина во Државната комисија за спречување на корупцијата: EUSYP in BiH Visit to N. Macedonia

На ден 29ти март 2022 година, во просториите на Државната Комисија за спречување на корупцијата (ДКСК), беше направена официјална посета од група од пет државни службеници од Босна и Херцеговина кои се дел oд...