Monthly Archive: април 2023

Обука за усовршување на комуникациски вештини

На 06 и 07 април, 2023 година, во просториите на Државниот завод за ревизија, со поддршка на Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС), вработените од Државната комисија за спречување на корупцијата и Државниот завод...

Годишна конференција за оценка на остварувањето на Националната стратегија за спречување на корупцијата и судирот на интереси 2021-2025

    На 5 април 2023 година во хотел DoubleTree Хилтон во Скопје се одржа  Годишната конференција за оценка на остварувањето на Националната стратегија за спречување на корупцијата и судирот на интереси 2021-2025, за...