Monthly Archive: мај 2024

Иницијатива за утврдување одговорност за Директорката и Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители

Државната комисија за спречување на корупцијата покрена иницијатива до сите надлежни органи за утврдување одговорност на директорката, претседателот и членовите на Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители поради прекршување на Законот...