Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. Параметарот $l10n мора да биде низа. За да пренесете произволни податоци на скриптите, наместо тоа, користете ја функцијата wp_add_inline_script(). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 5.7.0.) in /home/dksk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865

Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. Параметарот $l10n мора да биде низа. За да пренесете произволни податоци на скриптите, наместо тоа, користете ја функцијата wp_add_inline_script(). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 5.7.0.) in /home/dksk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865

Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. Параметарот $l10n мора да биде низа. За да пренесете произволни податоци на скриптите, наместо тоа, користете ја функцијата wp_add_inline_script(). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 5.7.0.) in /home/dksk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865

Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. Параметарот $l10n мора да биде низа. За да пренесете произволни податоци на скриптите, наместо тоа, користете ја функцијата wp_add_inline_script(). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 5.7.0.) in /home/dksk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865

Category: Соопштенија

И учениците од „Братство“ се вклучија во кампањата за борба против корупцијата

Учениците од училиштето „Братство“ од скопската населба Тафталиџе се вклучија во кампањата „Бидете херои на чесноста“ за борба против корупцијата и со своето учество станаа херои на чесноста со цел да се воспоставуваат вредности...

Кампањата „Бидете херои на чесноста“ за борба против корупцијата продолжи во основното училиште „Коле Неделковски”

Кампањата „Бидете херои на чесноста“ за борба против корупцијата продолжи во основното училиште „Коле Неделковски” со цел да ги охрабри учениците од основните училишта да станат херои на чесноста промовирајќи интегритет, транспарентност и одговорност...

Антикорупциска кампања им дава моќ на учениците од основните училишта да бидат херои на чесноста

„Бидете херои на чесноста“ е слоганот на инспиративна антикорупциска кампања, која ги охрабрува учениците да станат херои на чесноста и промовирајќи интегритет, транспарентност и одговорност во општеството. Кампањата започна во ООУ „Петар Поп Арсов“...

Одржана средба со парламентарна делегација од Австрија

Државната комисија за спречување на корупцијата оствари средба со парламентарна делегација од Австрија, која се наоѓа во службена посета на Република Северна Македонија. Во рамките на студиската посета парламентарната делегација од Австрија, покрај со...

Работилници за изменување и дополнување на  Националната стратегија за спречување на корупцијата и судирот на интереси 2021-2025

Денес, со работилницата за секторот „Вработувања во јавниот сектор“, започна серијата на работилници на кои ќе биде разгледан предлог материјалот за изменување и дополнување на НС 2021-2025, како и нови предлози кои ќе ги...