Category: Shpallje

NJOFTIM PËR OPINIONIN

Me rastin e reagimeve të më shumë  shoqatave në RMV si dhe Nisma nga shoqata ” Nisma Qytetare Qyteti i gjelbër human” dorëzuar në KSHPK në lidhje me ndryshimet e propozuara në Kodin Zgjedhor...

Zgjidh integritetin

Korrupsioni shpesh ndodh për shkak të transparencës së pamjaftueshme të institucioneve. Qytetarët kanë të drejtë të kenë qasje të lirë deri te informatat me karakter publik.Çdo qytetar duhet të ushtrojë të drejtën e tij...

Njoftim

Me datë 22.07.2021, në mjediset e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit u mbajt takim pune të Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit me Zëvendës Kryeministrin e Qeverisë për luftën kundër korrupsionit dhe krimit,...