Category: Shpallje

KSHPK-ja dhe Kabineti i Zëvendës Kryetares së Qeverisë Slavica Grkovska në një seminar të përbashkët: Jemi të hapur për bashkëpunim, kemi një qëllim të përbashkët – ndërtimin e institucioneve përgjegjëse dhe të përgjegjshme

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK), e udhëhequr nga kryetarja Biljana Ivanovska dhe kabineti i zëvendëskryeministrit përgjegjës për politika të qeverisjes së mirë, Slavica Grkovska, sot dhe nesër marrin pjesë në seminarin e...

FTESË

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) më 08.04.2022 (e premte) duke filluar nga ora 13.00 do të mbajë konferencë për shtyp lidhur me Raportin e miratuar Vjetor për punën e KSHPK-së për vitin...