Category: Shpallje

Reagim i KSHPK-së

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit dhe Konfliktit të Interesit është i befasuar nga deklaratat e partive politike që përpiqen ta shfrytëzojnë punën e Komisionit për kalkulime politike ditore. Sulmet e tilla të paargumentuara...

NJOFTIM

Në lidhje me reagimin e familjes së ish-sekretarit të përgjithshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dragi Rashkovskit, më datë 29 dhjetor 2021,  për vendimin e marrë në seancën e 58-të të...