Category: Shpallje

NJOFTIM

Lidhur me deklaratën e kryetarit të Alternativës, z. Afrim Gashi, dhe lidhur me Nismën për ndjekje penale për keqpërdorim të pozitës dhe autoritetit zyrtar të Husni Ismailit gjatë kohës kur ishte Ministër i Kulturës,...