Politika e përdorimit të biskotave (cookies)

Politika e përdorimit të biskotave (cookies)

Çfarë janë biskotat (cookies)?

Biskotat janë skedarë të vegjël teksti që ruhen në kompjuterin tuaj ose në celular, nga faqet e internetit që vizitoni. Këto skedarë teksti mund të lexohen nga faqet e internetit që vizitoni dhe do t’ju ndihmojnë të identifikoheni kur rihapni faqen në internet. Këto skedarë teksti mund të jenë “të përhershëm” ose “të përkohshëm”. Cookies të përhershëm mbeten në kompjuterin tuaj edhe kur fikni shfletuesin (ju shkoni jashtë linje), ndërsa ato të përkohshme fshihen menjëherë pasi të keni mbyllur shfletuesin. Biskotat përdoren për një sërë qëllimesh, të tilla si të kujtoni aktivitetet dhe preferencat tuaja (përfshirje, preferencat gjuhësore, madhësia e shkronjave ose mënyra se si shfaqet faqja juaj) për të siguruar përmbajtje të personalizuar në faqen e internetit dhe shfaq historinë e saj të navigimit.

Pse përdorim biskotat ?

Ne përdorim biskotat (cokies) në këtë faqe të internetit për arsyet e mëposhtme:

  • Për funksionimin teknik të faqes në internet;
  • Për mbledhjen kolektive dhe anonime e të dhënave statistikore;
  • Që të mbajmë mend preferencat tuaja për mënyrën se si shfaqet faqja (preferencat për parametrat e ekranit), të tilla si kontrasti me ngjyra ose madhësia e shkronjave;
  • Të kujtojmë / përkujtoj, nëse je dakord apo jo me përdorimin tonë të biskotave (cookies) në këtë ueb faqe.

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ne mund të mbledhim disa të dhëna nga kërkimi juaj, të tilla si adresa IP, përmbajtja e faqes së internetit KSHPK-së që keni vizituar, kur e vizituat atë dhe nga cila faqe e internetit ju jeni ridrejtuar.

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ne përdorim një shërbim të palës së tretë Google Analytics për të mbledhur informacione standarde të qasjes dhe detaje të sjelljes së vizitorëve, por në mënyrë që askush të mos mund të identifikohet, as Google nuk lejohet të zbulojë identitetin e atyre që e kanë vizituar faqen tonë të internetit.

Çfarë lloj biskotash (cookie) përdorim?

Ne përdorim biskota (cookie) të vazhdueshme, të cilat mbajnë mend kërkimin / seancën kur përdoruesi e ka fikur shfletuesin, në mënyrë që të ruajë statusin e përdoruesit.

Mund të fshini apo kontrolloni biskotat (cookies)?

Informacionet për biskotat (cookie) nuk përdoren për identifikimin tuaj personal. Pranimi i këtyre biskotave (cookies) nuk është i nevojshëm për funksionimin e faqes në internet, por ato do t’ju ofrojnë një përvojë më të mirë kërkimi. Nëse dëshironi këto cookie ju mund t’i fshini ose bllokoni ato, por nëse i bëni, disa veçori të kësaj faqe në internet mund të mos funksionojnë siç duhet.

Ju mund të fshini të gjitha biskotat (cookie) që janë tashmë në kompjuterin tuaj dhe mund të konfiguroni shumicën e shfletuesve për t’i parandaluar ato. Nëse e bëni këtë, do t’ju duhet të rregulloni manual preferencat tuaja çdo herë që vizitoni një faqe në internet, dhe disa shërbime dhe funksionalitete gjithashtu mund të mos funksionojnë.