Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. Параметарот $l10n мора да биде низа. За да пренесете произволни податоци на скриптите, наместо тоа, користете ја функцијата wp_add_inline_script(). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 5.7.0.) in /home/dksk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865

Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. Параметарот $l10n мора да биде низа. За да пренесете произволни податоци на скриптите, наместо тоа, користете ја функцијата wp_add_inline_script(). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 5.7.0.) in /home/dksk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865

Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. Параметарот $l10n мора да биде низа. За да пренесете произволни податоци на скриптите, наместо тоа, користете ја функцијата wp_add_inline_script(). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 5.7.0.) in /home/dksk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865

Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. Параметарот $l10n мора да биде низа. За да пренесете произволни податоци на скриптите, наместо тоа, користете ја функцијата wp_add_inline_script(). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 5.7.0.) in /home/dksk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865

Category: Соопштенија

2023 ОЕЦД ГЛОБАЛЕН ФОРУМ ЗА АНТИКОРУПЦИЈА И ИНТЕГРИТЕТ – 24 и 25 мај 2023 година, Париз, Р.Франција

2023 OECD GLOBAL ANTI-CORRUPTION & INTEGRITY FORUM Државната комисија за спречување на корупцијата учествуваше на OECD Global Anti-Corruption & Integrity Forum2023, што се одржа во седиштето на ОЕЦД во Париз на 24 и 25...

87-та седница на ДКСК

Врз основа на член 22 од Законот за спречување на корупцијата  и судирот на интереси (Сл. весник на РМ бр.12/19) и членот 9 од Деловникот за работа на Државната комисија за спречување на корупцијата,...

Учество на Билатерални скрининг состаноци за поглавје 26, „Образование и наука“ и поглавје 20 „Претпријатија и индустриска политика“

Претседателката на Државната комисија за спречување на корупцијата Билјана Иваноска е дел од делегацијата на Република Северна Македонија која учествува на билатералните скрининг состаноци за поглавјето 26, „Образование и наука“ и поглавјето 20 „Претпријатија...

Работилница за примена на законот за заштита на укажувачите

На 25.05.2023 година, Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК) во соработка со Мисијата на ОБСЕ во Скопје  одржа работилница за примена на Законот за заштита на укажувачите и правилниците кои произлегуваат од него....

Одржани работилници за прибирање материјал за изменување и дополнување на НС2021-2025

Во периодот од од 08.05-18.05.2023 година, во просториите на Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК), со експертска поддршка од Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС) беа одржани вкупно девет работилници за прибирање и...