Државна комисија за спречување на корупцијата

Земјите од регионот во Охрид усвоија патоказ за борба против корупцијата и нелегалните финансии

              Заменик Претседателот на Државната комисија за спречување на корупцијата, м-р Шемши Салаи, заедно со Вицепремиерот задолжен за борба против корупцијата, Љупчо Николовски, министерот за внатрешни работи Оливер...

Средба со Регионалната антикорупциска иницијатива (РАИ)

          На ден 24.06.2021 година, со почеток во 12:00 часот, во просториите на Државната комисија за спречување на корупцијата беше одржана средба со претставници на Регионалната антикорупциска иницијатива (РАИ) како...

Прес-конференција на ДКСК

Државната комисија за спречување на корупцијата на ден 17.06.2021 година (четврток) со почеток во 10:30 часот одржа прес-конференција на zoom платформата. Во прилог соопштение: Државната Комисијата за спречување на корупцијата е независно тело, кое постапува согласно...

Средба со Управата за јавни приходи

      На 14.06.2021 година, во просториите на Државната комисија за спречување на корупцијата се одржа работна средба на Државната комисија за спречување на корупцијата со Управата за јавни приходи. Средбата се одржа...

Средба со Асоцијација за демократска иницијатива (АДИ)

              На ден 11.06.2021 година, во просториите на Државната комисија за спречување на корупцијата се реализираше средба меѓу Државната комисија за спречување на корупцијата, претставувана од заменик претседателот...