ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024

ПРИЈАВА ЗА СОМНЕВАЊА ЗА НЕЗАКОНИТОСТИ И ПРЕКРШУВАЊА ВО ИЗБОРНИОТ ПРОЦЕС И ВО ИЗБОРНАТА КАМПАЊА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ и ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ, 2024 ГОДИНА

Вкупни финансиски извештаи со спецификација на трошоците за приходите и расходите во изборна кампања од денот на отворање до денот на затворање на трансакциската сметка за изборна кампања

Финансиски извештаи Парламентарни избори 2024

Парламентарни избори 2024 – Извештај за примени донации на трансакциска сметка за изборна кампања за парламентарни избори 2024, кој се поднесува на 11-от ден од изборната кампања

Коалиција ХРАБРО ЗА МАКЕДОНИЈА (ГРОМ, ИНТЕГРА, ПЦЕР од РСМ) предводена од Граѓанска опција за Македонија

Коалиција “ТВОЈА МАКЕДОНИЈА“ ВМРО-ДПМНЕ (ВМРО-Демократска партија за македонско национално единство), Социјалистичка партија на Македонија, Демократска партија на Србите во Македонија – ДПСМ, Демократски сојуз – ДС, Македонска акција – МААК, Движење на национално единство на Турците – ДНЕТ, Српска Напредна странка во Македонија – СНСМ, Бошњачка народна партија – БНП, Демократски сили на Ромите – ДСР, Партија на обединети демократи на Македонија – ПОДЕМ, Партија на Власите од Македонија, ГЛАС за Македонија – ГЛАС, Нова Либерална Партија – НЛП, Социјалдемократска Унија – СДУ, Роми Обединети од Македонија – РОМ, Демократска партија на Ромите – ДПР, Работничко Земјоделска Партија на Република Македонија, Обединета Партија за еднаквост на Ромите – ОПЕР, Достоинство, Трајно Македонско Радикално Обединување – ТМРО, Обединети за Македонија – ОМ, Македонски концепт – МКонцепт

КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА “(Социјалдемократски сојуз на Македонија-СДСМ, Либерално демократска партија – ЛПД, Нова социјалдемократска партија – НСДП, ВМРО Народна партија – ВМРО-НП, Партија за движење на Турците-ПДТ, Демократски сојуз на власите-ДСВМ, Сојуз на Ромите од Македонија, Странка на демократска акција на Македонија, Демократска обнова на Македонија-ДОМ, Десница, Партија на пензионерите-ПП, Партија за демократски просперитет на Ромите, Партија за општествен и екомоски напредок – ПОЕН, Српска Странка во Македонија-ССМ) 

Политичка Партија ЛЕВИЦА

РОДИНА МАКЕДОНИЈА

КОАЛИЦИЈА ВЛЕН / KOALICIONI VLEN

Коалиција „ЕВРОПСКИ ФРОНТ’’ / Koalicioni “FRONTI EUROPIAN”

Движење ЗНАМ – За Наша Македонија

Движење ЗНАМ – За Наша Македонија-корегиран извештај

Политичка партија ДЕМОКРАТИ Скопје

Политичка партија НОВА АЛТЕРНАТИВА Скопје

ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

РАБОТНИЧКА ПАРТИЈА

ЕВРОПСКО ГРАЃАНСКО ДВИЖЕЊЕ

Политичка партија ТВОЈА Партија Скопје, изборна кампања за парламентарни избори 2024 на РСМ, за ИЕ 1, 2, 3 и 4

Политичка партија НОВА АЛТЕРНАТИВА Скопје-пополнет

Парламентарни избори 2024 – Извештај за примени донации на трансакциска сметка за изборна кампања за парламентарни избори 2024, кој се поднесува на еден ден по завршување на изборната кампања

КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА “(Социјалдемократски сојуз на Македонија-СДСМ, Либерално демократска партија – ЛПД, Нова социјалдемократска партија – НСДП, ВМРО Народна партија – ВМРО-НП, Партија за движење на Турците-ПДТ, Демократски сојуз на власите-ДСВМ, Сојуз на Ромите од Македонија, Странка на демократска акција на Македонија, Демократска обнова на Македонија-ДОМ, Десница, Партија на пензионерите-ПП, Партија за демократски просперитет на Ромите, Партија за општествен и екомоски напредок – ПОЕН, Српска Странка во Македонија-ССМ)

РАБОТНИЧКА ПАРТИЈА

РОДИНА МАКЕДОНИЈА

Коалиција ХРАБРО ЗА МАКЕДОНИЈА (ГРОМ, ИНТЕГРА, ПЦЕР од РСМ) предводена од Граѓанска опција за Македонија

Политичка партија ДЕМОКРАТИ Скопје

Политичка Партија ЛЕВИЦА

Коалиција “ТВОЈА МАКЕДОНИЈА“ ВМРО-ДПМНЕ (ВМРО-Демократска партија за македонско национално единство), Социјалистичка партија на Македонија, Демократска партија на Србите во Македонија – ДПСМ, Демократски сојуз – ДС, Македонска акција – МААК, Движење на национално единство на Турците – ДНЕТ, Српска Напредна странка во Македонија – СНСМ, Бошњачка народна партија – БНП, Демократски сили на Ромите – ДСР, Партија на обединети демократи на Македонија – ПОДЕМ, Партија на Власите од Македонија, ГЛАС за Македонија – ГЛАС, Нова Либерална Партија – НЛП, Социјалдемократска Унија – СДУ, Роми Обединети од Македонија – РОМ, Демократска партија на Ромите – ДПР, Работничко Земјоделска Партија на Република Македонија, Обединета Партија за еднаквост на Ромите – ОПЕР, Достоинство, Трајно Македонско Радикално Обединување – ТМРО, Обединети за Македонија – ОМ, Македонски концепт – МКонцепт

Коалиција „ЕВРОПСКИ ФРОНТ’’ / Koalicioni “FRONTI EUROPIAN”

КОАЛИЦИЈА ВЛЕН / KOALICIONI VLEN

ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Движење ЗНАМ – За Наша Македонија

ЕВРОПСКО ГРАЃАНСКО ДВИЖЕЊЕ

Политичка партија ТВОЈА Партија Скопје, изборна кампања за парламентарни избори 2024 на РСМ, за ИЕ 1, 2, 3 и 4

Парламентарни избори 2024 – Извештај за примени донации на трансакциска сметка за изборна кампања кој се поднесува на еден ден по затворањето на трансакциската сметка за изборната кампања и се однесува за периодот од еден ден по завршувањето на кампањата до затворањето на трансакциската сметка за изборната кампања, доколку изборите се одржат во еден круг

Политичка партија ДЕСНА

Политичка партија ДЕМОКРАТИ Скопје

Родина Македонија

Извештаи од радиодифузерите, печатените медиуми и електронските медиуми (електронските портали) за рекламниот простор искористен од учесниците во изборната кампања

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД МОСТ ДВА ДОО: ИНТЕРНЕТ ОРТАЛ (nezavisen.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ПРВА РЕПУБЛИКА ДОО СКОПЈЕ (www.pressingtv.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ПРВА РЕПУБЛИКА ДОО СКОПЈЕ (www.republika.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО, ТРГОВИЈА И УСЛУГИ СТРОБЕРИ ГРОУП ДООЕЛ СКОПЈЕ (www.hitportal.com.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД PORTAL (www.tvkoha.tv) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД НВО ПРО ЛИБЕРТИ (libertas.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ПЛУСИНФО ИЗДАВАШТВО ДООЕЛ, ИЗДАВАЧ НА ПОРТАЛОТ Плусинфо.мк ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА “ТВОЈА МАКЕДОНИЈА” ПРЕДВОДЕНА ОД ВМРО-ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024 ВО ИЗБОРНИ ЕДИНИЦИ 1,2,3,4,5 И 6), КОАЛИЦИЈА ХРАБРО ЗА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024), ПАРТИЈАТА ДВИЖЕЊЕ ЗНАМ ЗА НАША МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024) И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА ЗА ИЗБОРНА КАМПАЊА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024 ЗА ИЕ 1,2,3,4,5,6)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД КАЈГАНА МЕДИА ДОО ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА “ТВОЈА МАКЕДОНИЈА” ВМРО-ДПМНЕ И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА ЗА ИЗБОРНА КАМПАЊА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024 ЗА ИЕ 1,2,3,4,5,6)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД КОМПАНИ 21-М ДООЕЛ СКОПЈЕ (www.tv21.tv) ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ, КОАЛИЦИЈА ВЛЕН ПРЕДВОДЕНА ОД АЛТЕРНАТИВА (ДВИЖЕЊЕ БЕСА, АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ, ДЕМОКРАТСКО ДВИЖЕЊЕ И КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД НЕКСТ ЛЕВЕЛ СОЛУШНС ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА MAKPRESS.MK ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ДМС КОМУНИКАЦИЈА ДООЕЛ СКОПЈЕ (www.Skopjeinfo.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД КОМПАНИ 21-М ДООЕЛ СКОПЈЕ (ТВ21) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ВЛЕН ПРЕДВОДЕНА ОД АЛТЕРНАТИВА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД САМСАРИ ТРЕЈД ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ БИТОЛА (www.kepenci.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ВМРО-ДПМНЕ И КОАЛИЦИЈАТА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ДТУ АКТУАЛЕ ДООЕЛ СКОПЈЕ (aktuale.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР ВЛЕН ПРЕДВОДЕНА ОД АЛТЕРНАТИВА, ДВИЖЕЊЕ БЕСА, АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ, ДЕМОКРАТСКО ДВИЖЕЊЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД ТВ ДУЕ НАЗМИ ДООЕЛ ГОСТИВАР ЗА ОРГАНИЗАТОР ВЛЕН ПРЕДВОДЕНА ОД АЛТЕРНАТИВА, ДВИЖЕЊЕ БЕСА, АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ, ДЕМОКРАТСКО ДВИЖЕЊЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ВЕЧЕР ПРЕС ДООЕЛ (vecer.press) ЗА ОРГАНИЗАТОРИ ПАРТИЈА ЗНАМ ЗА НАША МАКЕДОНИЈА И КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРГОВСКО РАДИОДИФУЗНО ДРУШТВО ТВ СТУДИО ТЕРА ЗА ОРГАНИЗАТОРИ ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ДЕМОКРАТИ СКОПЈЕ, МАКЕДОНСКА ЕРА ТРЕТА/МАКЕДОНСКИ НЕЗАВИСНИ ЛИСТИ-СУВЕРЕНИСТИ, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА АВАЈА-СКОПЈЕ, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ И КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД КОХА ПРОДУЦТИОН ДОО, ПЕЧАТЕН МЕДИУМ КОХА ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД КОХА ПРОДУЦТИОН ДОО, ВЕБ ПОРТАЛ www.koha.mk ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ И КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ(ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ДРУШТВО ЗА КОМПЈУТЕРСКИ АКТИВНОСТИ И УСЛУГИ ТАЈМ-БОРГ ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА АВАЈА-СКОПЈЕ И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД КОМПАНИ 21-М ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА ВЕБ СТРАНАТА/ПОРТАЛОТ (www.tv21.tv на албански јазик) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ВЛЕН ЕДВОДЕНА ОД АЛТЕРНАТИВА (ДВИЖЕЊЕ БЕСА, АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ, ДЕМОКРАТСКО ДВИЖЕЊЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД 3 ПИКС МЕДИА ДООЕЛ СКОПЈЕ, ПОРТАЛ (24.vakti.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА, КОАЛИЦИЈА ХРАБРО ЗА МАКЕДОНИЈА-ГРОМ ГРАЃАНСКА ОПЦИЈА ЗА МАКЕДОНИЈА, ИНТЕГРА МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА И ПАРТИЈА ЗА ЦЕЛОСНА ЕМАНЦИПАЦИЈА НА РОМИТЕ ОД РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА АВАЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД КОМПАНИ 21-М ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА ВЕБ СТРАНАТА/ПОРТАЛОТ (www.tv21.mk на македонски јазик) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРГОВСКО РАДИОДИФУЗНО ДРУШТВО ТВ СТУДИО ТЕРА БИТОЛА ДООЕЛ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ДЕМОКРАТИ СКОПЈЕ, МАКЕДОНСКА ЕРА ТРЕТА/МАКЕДОНСКИ НЕЗАВИСНИ ЛИСТИ-СУВЕРЕНИСТИ, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА АВАЈА-СКОПЈЕ, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ И КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ПРОЕКТ М ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОР  МАКЕДОНСКА ЕРА ТРЕТА/МАКЕДОНСКИ НЕЗАВИСНИ ЛИСТИ-СУВЕРЕНИСТИ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД КЛИП МЕДИА ГРУП ДООЕЛ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ  МАКЕДОНСКА ЕРА ТРЕТА/МАКЕДОНСКИ НЕЗАВИСНИ ЛИСТИ-СУВЕРЕНИСТИ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД ТВ МТМ ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ И КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД КАНАЛ 5 ДООЕЛ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ, ПП АВАЈА, ПП РОДИНА МАКЕДОНИЈА, ПП ДЕМОКРАТИ, КОАЛИЦИЈА ХРАБРО ЗА МАКЕДОНИЈА, КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ, РАБОТНИЧКА ПАРТИЈА, ДВИЖЕЊЕ ЗНАМ И ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД КЛУБ ФМ ДОО СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЧИСТА ЖИВОТНА СРЕДИНА ЗА ПОРТАЛОТ(www.gazetamax.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР ИЗБОРНА КАМПАЊА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД 24 ВЕСТИ ДООЕЛ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ХРАБРО ЗА МАКЕДОНИЈА – ГРОМ, ИНТЕГРА И ПЦЕР ОД РСМ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024 И ИЗБОРНИ ЕДИНИЦИ 1,2,3,4,5,6, КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ-ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024 ВО ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 1,2,3,4,5,6, ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА-ИЗБОРНА КАМПАЊА ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024,1,2,3,4,5,6 ИЗБОРНА ЕДИНИЦА, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ДЕМОКРАТИ ЗА ИЗБОРНА КАМПАЊА ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024, ИЗБОРНИ ЕДНИЦИ 1,2,3,4,5,6, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД МЕДИА ПЛУС ФОКУС ДООЕЛ-ВЕБ ПОРТАЛ (www.fokus.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ-ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024 ВО ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 1,2,3,4,5,6, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД МЕДИА ПЛУС ФОКУС ДООЕЛ-НЕДЕЛНИК ФОКУС ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ-ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024 ВО ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 1,2,3,4,5,6, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД АТОР МЕДИА С.МАЛА РЕЧИЦА ТЕТОВО (www.pakoment.info) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД РАДИО АНТЕНА 5 ДОО СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА, КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА – ВМРО-ДПМНЕ, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, ДВИЖЕЊЕ ЗНАМ ЗА НАША МАКЕДОНИЈА И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА НОВА АЛТЕРНАТИВА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРГОВСКО РАДИОДИФУЗНО ДРУШТВО ЈОН РАДИО ДОО СТРУГА ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРГОВСКО РАДИОДИФУЗНО ДРУШТВО ЈОН РАДИО ДОО СТРУГА ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ И КОАЛИЦИЈА ВЛЕН (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД INA ONLINE (www.ina-online.net) MEDIARS DOOEL ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА СДСМ И КОАЛИЦИЈА ВЛЕН (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРГОВСКО РАДИОДИФУЗНО ДРУШТВО ТВ ШЕЊА ДООЕЛ ЗА ПОРТАЛ (shenja.tv) ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА СДСМ И ТВОЈА МАКЕДОНИЈА – ВМРО ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРГОВСКО РАДИОДИФУЗНО ДРУШТВО ПРОТЕЛ ДООЕЛ – ПРОБИШТИП ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА СДСМ И ТВОЈА МАКЕДОНИЈА – ВМРО ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРДД БЛЕТА ДООЕЛ ТЕТОВО ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ВЛЕН И КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРДД ТВ КОХА ДООЕЛ ТЕТОВО ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ВЛЕН, КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА И ПАРТИЈА ЗА ЕВРОПСКО ГРАЃАНСКО ДВИЖЕЊЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРГОВСКО РАДИОДИФУЗНО ДРУШТВО ТВ ШЕЊА ДООЕЛ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ВЛЕН, КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА И ТВОЈА МАКЕДОНИЈА – ВМРО ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРГОВСКО РАДИОДИФУЗНО ДРУШТВО ТВ ЕРА ДООЕЛ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ВЛЕН, КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ И КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД ТВ КАЛТРИНА – СТРУГА ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД РАДИО АНТЕНА 5 ДОО СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА – ВМРО-ДПМНЕ, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, ДВИЖЕЊЕ ЗНАМ ЗА НАША МАКЕДОНИЈА И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА НОВА АЛТЕРНАТИВА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД ТВ КОБРА ДОО РАДОВИШ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА – ВМРО-ДПМНЕ, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРГОВСКО РАДИОДИФУЗНО ДРУШТВО ТВ СТУДИО ТЕРА ДООЕЛ БИТОЛА ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА – ВМРО-ДПМНЕ, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ДЕМОКРАТИ СКОПЈЕ, МАКЕДОНСКА ЕРА ТРЕТА/МАКЕДОНСКИ НЕЗАВИСНИ ЛИСТИ-СУВЕРЕНИСТИ И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА АВАЈА-СКОПЈЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРГОВСКО РАДИОДИФУЗНО ДРУШТВО РАДИО ХОЛИДЕЈ-ПРИЛЕП ДООЕЛ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА – ВМРО-ДПМНЕ, МАКЕДОНСКА ЕРА ТРЕТА/МАКЕДОНСКИ НЕЗАВИСНИ ЛИСТИ-СУВЕРЕНИСТИ И ТВОЈА ПАРТИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ЗМ МЕДИА-СКОПЈЕ КАКО ИЗДАВАЧ НА ВЕБ ПОРТАЛИТЕ (zyrtare.net) ЗА ОРГАНИЗАТОРИ ВЛЕН И ЕВРОПСКИ ФРОНТ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ДРУШТВО ЗА ДИГИТАЛНИ МЕДИУМИ БАБИНСКИ ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ДРУШТВО ЗА ТРГОВИЈА И УСЛУГИ АГРОТИМ БЕРЗА УВОЗ-ИЗВОЗ ДОО СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ДТУ АКТУАЛЕ ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОР ВЛЕН ПРЕДВОДЕНА ОД АЛТЕРНАТИВА, ДВИЖЕЊЕ БЕСА, АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ, ДЕМОКРАТСКО ДВИЖЕЊЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТВ ЊУЗ ДООЕЛ КУМАНОВО ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ВЛЕН И КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРГОВСКО РАДИОДИФУЗНО ДРУШТВО РАДИО КАНАЛ 77 ДООЕЛ ШТИП ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА – ВМРО ДПМНЕ, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА, КОАЛИЦИЈА ХРАБРО ЗА МАКЕДОНИЈА, ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, РАБОТНИЧКА ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА И РОДИНА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРГОВСКО РАДИОДИФУЗНО ДРУШТВО ТЕЛЕВИЗИЈА ПЛУС ДОО КУМАНОВО ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА, КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА И КОАЛИЦИЈА ХРАБРО ЗА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ (www.bregalnicki.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ПРЕДВОДЕНА ОД ВМРО-ДПМНЕ(ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД АЛФА ТВ ДООЕЛ ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ПРЕДВОДЕНА ОД ВМРО-ДПМНЕ(ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД СКАЈ РАДИО ТЕОДОР ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ПРЕДВОДЕНА ОД ВМРО-ДПМНЕ, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, РАБОТНИЧКА ПАРТИЈА, ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА, РОДИНА МАКЕДОНИЈА, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА НОВА АЛТЕРНАТИВА-СКОПЈЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ДРУШТВО ЗА УМЕТНИЧКО ТВОРЕШТВО И МЕДИЈА УСЛУГИ ПОРТАЛИКС ДООЕЛ АРАЧИНОВО-СКОЈЕ КАКО ИЗДАВАЧ НА ВЕБ ПОРТАЛОТ (portaliX.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ВРЕДИ, КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ И СДСМ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРГОВСКО РАДИОДИФУЗНО ДРУШТВО РАДИО ЈЕХОНА ФМ ДООЕЛ КУМАНОВО ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ВЛЕН И КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО И УСЛУГИ ОПЕН-ТВ ДООЕЛ-КУМАНОВО, ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ (open-tv.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ВРЕДИ И КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД РАДИО ФОРТУНА-СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ, КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА НОВА АЛТЕРНАТИВА-СКОПЈЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД ТЕЛЕВИЗИЈА М НЕТ-ХД ДООЕЛ ШТИП ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА, КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ПРЕДВОДЕНА ОД ВМРО-ДПМНЕ И РОДИНА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД ТЕЛЕВИЗИЈА МАКПЕТРОЛ ДООЕЛ ТЕЛМА СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА, КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ПРЕДВОДЕНА ОД ВМРО-ДПМНЕ, ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, КОАЛИЦИЈА ХРАБРО ЗА МАКЕДОНИЈА И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА-АВАЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД ТЕЛЕВИЗИЈА МАКПЕТРОЛ ДООЕЛ ТЕЛМА СКОПЈЕ ЗА ЕЛЕКТРОНСКИОТ МЕДИУМ (telma.co.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ПРЕДВОДЕНА ОД ВМРО-ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД МЕДИЈА ПРЕС ВМ ДООЕЛ УВОЗ-ИЗВОЗ БИТОЛА ЗА ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛОТ НА БИТОЛСКИ ВЕСНИК (www.bitolskivesnik.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД МЕДИЈА ПРЕС ВМ ДООЕЛ УВОЗ-ИЗВОЗ БИТОЛА ИЗДАВАЧ НА ПЕЧАТЕНОТО ИЗДАНИЕ НА БИТОЛСКИ ВЕСНИК ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА И КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ПРЕДВОДЕНА ОД ВМРО-ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД ТОПЕСТРАДА ДООЕЛ ТЕТОВО ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ И КОАЛИЦИЈА ВЛЕН (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТЕЛЕВИЗИЈА УСКАНА МЕДИА-КИЧЕВО ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ, КОАЛИЦИЈА ВЛЕН И КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД СПОРТ1 ПРЕСС ДОО (www.sport1.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА – ВМРО ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД ТВ КАНАЛ ФЕСТА КУМАНОВО ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ВЛЕН ПРЕДВОДЕНА ОД АЛТЕРНАТИВА (ДВИЖЕЊЕ БЕСА, АЛИАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ, ДЕМОКРАТСКО ДВИЖЕЊЕ) (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД РАДИО ЈЕХОНА ФМ ДООЕЛ КУМАНОВО ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ВЛЕН И КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТЕЛЕВИЗИЈА УСКАНА МЕДИА-КИЧЕВО ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ВЛЕН, КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ И КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТВ ЊУЗ КУМАНОВО ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД УМАЈА БТ ДООЕЛ ПОДРУЖНИЦА ТАЈМБАЛКАН ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД РАДИО 99 СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД ТЕЛЕВИЗИЈА СИТЕЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА АВАЈА, ДВИЖЕЊЕ ЗНАМ ЗА НАША МАКЕДОНИЈА, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, РОДИНА МАКЕДОНИЈА, РАБОТНИЧКА ПАРТИЈА И КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД Т.Р.Д. БУБА МАРА – ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ, ПАРТИЈА ДВИЖЕЊЕ ЗНАМ, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА НОВА АЛТЕРНАТИВА И КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД СИТИ РАДИО ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, ПАРТИЈА ДВИЖЕЊЕ ЗНАМ ЗА НАША МАКЕДОНИЈА И КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРЕНДОЛЕНД ДОО СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВО ИЕ 1,2,3,4,5 И 6, КОАЛИЦИЈА ХРАБРО ЗА МАКЕДОНИЈА ГРОМ, ИНТЕГРА И ПЦЕР, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА ВО ИЕ 1,2,3,4,5 И 6 И ТВОЈА ПАРТИЈА СКОПЈЕ ВО ИЕ 1,2,3 И 4 (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД ТВ КАНАЛ ФЕСТА КУМАНОВО ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ВЛЕН ПРЕДВОДЕНА ОД АЛТЕРНАТИВА (ДВИЖЕЊЕ БЕСА, АЛИАНСА НА АЛБАНЦИТЕ, ДЕМОКРАТСКО ДВИЖЕЊЕ), КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ ПРЕДВОДЕНА ОД ДУИ И КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД ТЕЛЕВИЗИЈА СИТЕЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА АВАЈА, ДВИЖЕЊЕ ЗНАМ ЗА НАША МАКЕДОНИЈА, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, РОДИНА МАКЕДОНИЈА, РАБОТНИЧКА ПАРТИЈА И КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА  (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД МЕТРОПОЛИС РАДИО ДОО СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА СДСМ, ЛЕВИЦА, РОДИНА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД СДК МИХАЈЛОВСКИ ДООЕЛ (sdk.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ВМРО-ДПМНЕ И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ТВОЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЧИСТА ЖИВОТНА СРЕДИНА ЗА ПОРТАЛОТ (www.gazetamax.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР ЗА ИЗБОРНА КАМПАЊА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД ТЕЛЕВИЗИЈА СИТЕЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА АВАЈА, ДВИЖЕЊЕ ЗНАМ ЗА НАША МАКЕДОНИЈА, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, РОДИНА МАКЕДОНИЈА, РАБОТНИЧКА ПАРТИЈА И КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД РАДИО БУМ ДООЕЛ КУМАНОВО ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ И КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ПРЕДВОДЕНА ОД ВМРО-ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ЕХО МЕДИА ГРУПА (www.skopskoeho.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ПРЕДВОДЕНА ОД ВМРО-ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ОНЛАЈН МЕДИЈА НА ПОРТАЛОТ (www.a1on.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА ПРЕДВОДЕНА ОД ВМРО-ДПМНЕ, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА, КОАЛИЦИЈА ХРАБРО ЗА МАКЕДОНИЈА-ГРОМ, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, ПАРТИЈА ДВИЖЕЊЕ ЗНАМ ЗА НАША МАКЕДОНИЈА, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ДЕМОКРАТИ СКОПЈЕ И МАКЕДОНСКА ЕРА ТРЕТА/МАКЕДОНСКИ НЕЗАВИСНИ ЛИСТИ-СУВЕРЕНИСТИ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД СТУДИО РИНОРА ДОКОЕЛ СТРУГА (www.strugalajm.mk) ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ВЛЕН (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД ТРД АЛСАТ-М ДОО СКОПЈЕ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ВЛЕН, КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА – ВМРО ДПМНЕ, ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА, КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ, КОАЛИЦИЈА ЕВРОПСКИ ФРОНТ И ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЕВРОПСКО ГРАЃАНСКО ДВИЖЕЊЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД БРИАНИОН SPORTM.mk ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД БРИАНИОН ONIX.mk ЗА ОРГАНИЗАТОР КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

ИЗВЕШТАЈ ЗА ИСКОРИСТЕН РЕКЛАМЕН ПРОСТОР ДОСТАВЕН ОД БРИАНИОН 4NEWS.mk ЗА ОРГАНИЗАТОРИ КОАЛИЦИЈА ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ И КОАЛИЦИЈА ТВОЈА МАКЕДОНИЈА – ВМРО ДПМНЕ (ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2024)

Извештаи за доделените локации за секој учесник во изборната кампања , поднесени од Правните лица кои стопанисуваат со рекламните паноа и билборди