Takim pune me përfaqësues të IFES

Me datë 28. 09. 2020 në hapsirat e Komisionit shtetëror për parandalim të korrupsionit, Kryetari dhe antarët e komisionit shtetëror bënë takim me përfaqësuesit e IFES në të cilën u bisedua për veprimet e...