Category: Shpallje

Me rastin e fushatës sonë për integritet dhe mbrojtje të denoncuesve, ju ftojmë në ngjarjen që e organizojmë në kopshtin zoologjik – Shkup, këtë të shtunë (25.09.2021) nga ora 12:00 deri në ora 14:00....

NJOFTIM

Me rastin e Aktvendimit të miratuar me numër 09-3732 / 1 të datës 06.08 vitit 2021 nga Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për shpalljen e Zgjedhjeve për anëtarët e këshillave...

Takim me Agjencinë e Punësimit të RMV-së

Më 12 gusht të vitit 2021, u mbajt takim ndërmjet Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit me përfaqësues të Agjencisë së Punësimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut.          Takimi u mbajt me kërkesë...