Category: Shpallje

Konferencë për shtyp e KSHPK-së

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit më 25.10.2021 (e hënë) në orën 10 në hapësirat e KSHPK-së, në rr. Presveta Bogorodica nr.3 do të mbajë konferencë për shtyp në lidhje me raportin e KE...

NJOFTIM PËR LUFTËN KUNDËR KORRUPSIONIT

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit i përgëzoi katër nëpunësit shtetërorë (Biljana Karakashova Shulev, Branko Smijevski, Sanja Kostadinovski dhe Milka Muratovska), të cilët në konkurencë të lartë u përzgjodhën për studime të sponsorizuara nga...