Category: Shpallje

NJOFTIM

Në lidhje me reagimin e familjes së ish-sekretarit të përgjithshëm të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dragi Rashkovskit, më datë 29 dhjetor 2021,  për vendimin e marrë në seancën e 58-të të...

NJOFTIM

Lidhur me deklaratën e kryetarit të Alternativës, z. Afrim Gashi, dhe lidhur me Nismën për ndjekje penale për keqpërdorim të pozitës dhe autoritetit zyrtar të Husni Ismailit gjatë kohës kur ishte Ministër i Kulturës,...