Category: Shpallje

Njoftim për takimin e mbajtur të grupit punues për përgatitjen e Projektligjit për prejardhjen e pronës me Sllavica Grkovska, zëvendëskryeministre e Republikës së Maqedonisë së Veriut, përgjegjëse për politika të qeverisjes së mirë

Më 28 shkurt 2022, në hapësirat e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit u mbajt takim të grupit punues për përgatitjen e Projektligjit për prejardhjen e pronës me zëvendëskryeministren e re të Republikës së...

NJOFTIM

Me rastin e akuzave të nxjerra nga partia politike VMRO DPMNE në publik për mospunim dhe mosveprim të Komisionit Shtetëror për parandalimin e korrupsionit, Komisioni Shtetëror e konsideron të nevojshme të tregojë në vijim:...