Category: Shpallje

NJOFTIM PËR LUFTËN KUNDËR KORRUPSIONIT

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit i përgëzoi katër nëpunësit shtetërorë (Biljana Karakashova Shulev, Branko Smijevski, Sanja Kostadinovski dhe Milka Muratovska), të cilët në konkurencë të lartë u përzgjodhën për studime të sponsorizuara nga...

Me rastin e fushatës sonë për integritet dhe mbrojtje të denoncuesve, ju ftojmë në ngjarjen që e organizojmë në kopshtin zoologjik – Shkup, këtë të shtunë (25.09.2021) nga ora 12:00 deri në ora 14:00....