Category: Shpallje

Komisioni Shtetërorë për Parandalimin e korrupsionit mbajti takim pune me zëvendëskryeministren e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut përgjegjëse për politika të qeverisjes së mirë Sllavica Grkovska

Më 15 korrik 2022, Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) realizoi takim pune me zëvendëskryeministren e Republikës së Maqedonisë së Veriut, përgjegjëse për politika të qeverisjes së mirë, Sllavica Grkovska. Takimi u mbajt...

NJOFTIM PËR MEDIA DHE OPINIONIN

      Me rastin e përmendur në njoftimin e Avokatit të Shtetit, të publikuar në media më 03.06.2022, për veprimin e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit, në lidhje me lëndën e angazhimit...