Category: Shpallje

NJOFTIM – Nëse di, denonco!

Ftojmë të gjithë nxënësit e shkollave të mesme, nëpërmjet llojeve të ndryshme të artit (vizatime, grafika ose tregime të shkurtra komike), ta tregojnë në mënyrën e tyre krijuese nocionin Denoncim dhe Mbrojtje të denoncuesve....

NJOFTIM

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit, pas mbarimit të zgjedhjeve për kryetarë të komunave dhe anëtarë të këshillave të komunave dhe të qytetit të Shkupit, i rikujton kryetarët e zgjedhur, gjegjësishtë anëtarët e këshillave,...

Konferencë për shtyp e KSHPK-së

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit më 25.10.2021 (e hënë) në orën 10 në hapësirat e KSHPK-së, në rr. Presveta Bogorodica nr.3 do të mbajë konferencë për shtyp në lidhje me raportin e KE...