Monthly Archive: July 2021

NJOFTIM PËR OPINIONIN

Me rastin e reagimeve të më shumë  shoqatave në RMV si dhe Nisma nga shoqata ” Nisma Qytetare Qyteti i gjelbër human” dorëzuar në KSHPK në lidhje me ndryshimet e propozuara në Kodin Zgjedhor...

Njoftim

Me datë 22.07.2021, në mjediset e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit u mbajt takim pune të Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit me Zëvendës Kryeministrin e Qeverisë për luftën kundër korrupsionit dhe krimit,...