Category: Shpallje

Trajnim për mbrojtjen e denoncuesve

Në drejtim të monitorimit të vazhdueshëm dhe përmirësimit të situatës të zbatimit të denoncimit të mbrojtur dhe promovimit të sinjalizimit si një nga mjetet më të zbatueshme për luftën kundër korrupsionit, më 12 korrik...