Category: Shpallje

Takim me Drejtorinë e të Ardhurave Publike

      Më 14 qershor 2021, në hapsirat e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit u mbajt  takim pune i Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit me Drejtorinë e të Ardhurave Publike. Takimi...

Takim me Nismën Rajonale Antikorrupsion (RAI)

Më datë 24.06.2021, duke filluar nga ora 12:00, në hapsirat e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit u zhvillua takim me përfaqësuesit e Nismës Rajonale Antikorrupsion (RAI) dhe Udhëheqësin e Sekretariatit të Nismës Rajonale...

Njoftim

Më 7, 8 dhe 9 qershor 2021 (e hënë, e martë dhe e mërkurë), Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit mbajti seancën e e tij të 49-të në hapësirat e reja në adresën “Shën...