Category: Njoftime

Kryetarja e KSHPK-së Biljana Ivanovska dhe Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovsky nënshkruan Marrëveshje për Bashkëpunim dhe Shkëmbim të të Dhënave në Formë Elektronike dhe Memorandum për Përmirësimin e Sistemit të Mbrojtjes së Denoncuesve, si një mjet efektiv në luftën kundër korrupsionit

Sot (14.10.2022), Kryetarja e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit Biljana Ivanovska dhe Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovsky nënshkruan Marrëveshjen për Bashkëpunim dhe Shkëmbim të të Dhënave në formë elektronike dhe Memorandumin...